Who Is Who...

And maybe why

Περισσοτερα

About us

All about deepgreece.com

Περισσοτερα

DeepGreece Club

Σύντομα κοντά σας

Περισσοτερα

Συνδεση

Print
PDF
14
Mar

MYSTAGOGEA PREMIERE

There are no translations available.

Η Κοινωνική Συνεταιριστικη Επιχείρηση DeepGreece προώθησης, προβολής κι ανάπτυξης, παρουσιάζει την παραγωγή ντοκιμαντέρ για την Αρκαδική μυθολογία και τις βάσεις του δυτικού πολιτισμού, Mystagogea: ”The Greatest Story Ever Told” την Κυριακη 22 Μαρτίου, στο πολυκέντρο του Δήμου Ηρακλείου, οδός Κουντουριώτου 18 & Νεότητος, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Η παρουσίαση, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύλλογος Αρκάδων Ηράκλειου, για την διεκδίκηση της Τρίπολης ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, σε συνεργασία με την Διεθνή Αρκαδική Εταιρία, η οποία είναι και συμπαραγωγός του Mystagogea. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού και της περιφέρειας Πελοποννήσου. Θα εiναι μια ενδιαφέρουσα βραδιά με εξαιρετικούς ομιλητές ανάμεσα τους ο ελληνιστής συγγραφέας Pedro Olalla.

Print
PDF
04
Dec

Μια παράξενη Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

There are no translations available.

The Goblins

Μια παράξενη Χριστουγεννιάτικη ιστορία.
 Απ την Βασιλική Σαμουρίδη.

Print
PDF
03
Dec

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π DeepGreece

There are no translations available.

top

H DeepGreece συστάθηκε σαν ομάδα δράσης το 2010, με σκοπό την ανάδειξη της Ελληνικής Φύσης και της Ιστορίας με την παραγωγή Κινηματογραφικών ταινιών Τεκμηρίωσης. (Ντοκιμαντέρ).
Δραστηριοποιήθηκε στο Διαδίκτυο, εκκινώντας μια απ' τις πιο πετυχημένες καμπάνιες προώθησης της ευρύτερης περιοχής και δημιούργησε ένα κοινό που μέχρι τον 11ο του 2014 έχει φτάσει τις 2.820.000 επισκέψεις στους διαδικτυακούς τόπους που συντηρεί. (by Google Statistics)
Την Τετάρτη της 6ης Νοεμβρίου του 2013 η DeepGreece έγινε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Προώθησης Προβολής και Ανάπτυξης ( Κοιν.Σ.Επ) και βεβαιώθηκε στο μητρώο με Αρ. Επικύρωσης: Δ00315
Σήμερα, μόλις ένα χρόνο μετά, έχει στο ενεργητικό της μια μεγάλη σειρά από έργα κοινωνικής προσφοράς και παραγωγής υλικού προώθησης και ανάπτυξης.

Print
PDF
21
Mar

Σχετικά με εμάς

There are no translations available.

deepgree-systasi

''Η «DeepGreece» από τις 6-11-2013, έχει πλέον και την επίσημη νομική μορφή της ως:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
(ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)
ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Με έδρα την πόλη της Ανδρίτσαινας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ηλείας και με τους εξής σκοπούς:

1. Σκοπός του συνεταιρισμού είναι η παραγωγή προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας (πολιτισμός, περιβάλλον, οικολογία, εκπαίδευση, παροχές κοινής ωφέλειας, αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων κ.α.) που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον, την προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και της περιφερειακής ανάπτυξης.
Για την ευόδωση των σκοπών του ο συνεταιρισμός μπορεί να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής οικονομική δραστηριότητα παραγωγικού, καταναλωτικού, εμπορικού, μεταφορικού, τουριστικού, οικοδομικού, αναπτυξιακού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα οι σκοποί του Συνεταιρισμού εξειδικεύονται στην άσκηση των ακόλουθων δραστηριοτήτων:

α) Δημιουργία κινηματογραφικών ταινιών τεκμηρίωσης για την καταγραφή και διαφήμιση της ελληνικής υπαίθρου στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή κοινότητα.
β) Δημιουργία σύγχρονης τηλεοπτικής – κινηματογραφικής διαφήμισης για τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού.
γ) Συμβολή στην ήπια, βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη υποβαθμισμένων, ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της Ελλάδας, μέσω της αξιοποίησης σύγχρονων και καινοτόμων εργαλείων για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος και την προσέλκυση του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος.
δ) Ανάδειξη αγνώστων στο ευρύ κοινό αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών μνημείων, καθώς και μυθολογικών στοιχείων.
ε) Ανάληψη δράσεων, πρωτοβουλιών και υπεύθυνης συμβουλευτικής καθοδήγησης με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τουριστικό κλάδο, δίνοντας έμφαση στην αειφορία, την καινοτομία και τις συνεργασίες.
στ) Σχεδιασμός, υλοποίηση και προώθηση καινοτόμων προγραμμάτων δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης σε θέματα αγροτουρισμού / οικοτουρισμού, επιχειρηματικότητας, νέων τεχνολογιών, δικτύωσης, ηλεκτρονικού επιχειρείν, καταγραφής και διάσωσης της λαογραφίας του τόπου μας, καθώς και σε θέματα ευρύτερου πολιτιστικού, ψυχαγωγικού, πνευματικού, φυσιολατρικού και αθλητικού ενδιαφέροντος.
ζ) Η περεταίρω εκπαίδευση των αγροκτηνοτρόφων στη χρήση δορυφορικών τεχνολογιών GPS, για τον έλεγχο της θέσης των κτηνοτροφικών κοπαδιών, κάτι που θα επιτρέψει την αύξηση του ζωικού πληθυσμού, ενώ ταυτόχρονα θα ελέγξει τις αθέλητες εισβολές σε δασικές και άλλες περιβαλλοντολογικά προστατευόμενες περιοχές.
η) Την ανάπτυξη τηλεμετρικών τεχνολογιών για την αυτόματη κατεύθυνση και συγκέντρωση των ζωών, σε προεπιλεγμένες θέσεις.
θ) Την εκπαίδευση αγροκτηνοτρόφων στις διαδικτυακές πωλήσεις της διεθνούς αγοράς.
ι) Την επαναπροσέγγιση των παραδοσιακών τρόπων παραγωγής γαλακτοκομικών και άλλων παραδοσιακών τοπικών προϊόντων.

2. Οι σκοποί και η λειτουργία του Συνεταιρισμού διέπονται από τις ακόλουθες βασικές αρχές:

α) την προαγωγή της κοινωνικής ωφέλειας μέσω της παραγωγής αγαθών ή της παροχής υπηρεσιών συλλογικού και κοινωνικού χαρακτήρα,
β) την πρόταξη του ατόμου και της εργασίας έναντι του κεφαλαίου,
γ) τη χρησιμοποίηση των κερδών του για την ανάπτυξη της απασχόλησης και τη διεύρυνση των εργασιών του,
δ) την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.
ε) την προστασία της βιοποικιλότητας και των υπό εξαφάνιση ειδών χλωρίδας και πανίδας.

Πρόεδρος κι εκπρόσωπος της εταιρίας Ιωάννης Αδαμόπουλος επιχειρηματίας, Γραμματέας Σαμουρίδη Βασιλική φωτογράφος, Ταμίας Ανν Ελίζαμπεθ Σπένσερ απόφοιτος Νομικής σχολής Αθηνών.

Print
PDF
14
Oct

Όταν τα χαλάσματα… ψιθυρίζουν

There are no translations available.

Όταν τα χαλάσματα… ψιθυρίζουν

1

Ο χρόνος περνά, τα γεγονότα τρέχουν, οι στιγμές φεύγουν. Διαπερνούν σαν αστραπή τη ζωή μας και μαζί τους παίρνουν κομμάτια απ τον εαυτό μας. Τότε είναι που αρχίζεις να συνειδητοποιείς, ότι ενώ τρέχεις για να προλάβεις τα ιδανικά σου παλεύοντας με ανεμόμυλους, κάτι έχεις αφήσει ξεχασμένο πίσω σου. Τελικά, ότι έμεινε πίσω, είναι ότι αγάπησες περισσότερο. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου που κάπου στη πορεία το έχασες.

DeepGreece Poll

ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΤΕ; YOUR FAVORITE ESCAPE SEASON?
 

e -Shop

shop

 

DeepGreece 4 KIDS

kidsmain

News Letter

News


Receive HTML?